Natuurfotografie

Liefde voor de natuur vormt een wezenlijk onderdeel van mijn persoonlijkheid. Moeder Natuur blijft me altijd verbazen en verwonderen. Als een ware kunstenaar verfraait ze de wereld met haar natuurlijke kunst. Of het nu gaat om nieuwsgierige koeien, bloemenpracht, unieke patronen in een boomstronk, paddestoelen, prachtig lichtspel op water of explosies van kleuren in herfstbladeren. Het is mijn passie om deze prachtige natuurmanifestaties tot in detail vast te leggen met behulp van digitale fotografie om het zodoende te kunnen delen met jou en de wereld. Tijdens het fotograferen werk ik alleen met natuurlijk licht (dus geen zaklampjes etc mee) en pas ik fototechnieken toe als Bokeh, Macro en ICM (Intentional Camera Movement). In mijn atelier werk ik nadien de ruwe foto's verder uit tot sfeervolle fotobeelden met een eigen artistieke kleuring en afwerking. Tevens verwerk ik elementen uit mijn natuurfoto's in schilderkunstige FotoGrafische collages en als zeefdrukprints op mijn kledingontwerpen.

Omdat ik vind dat iedereen van de natuur moet kunnen genieten zijn mijn mooiste foto's via mijn online shop verkrijgbaar als Open Edition Fine Art print (niet ingelijst, 1 cm witte rand) voor vriendelijke prijzen. De foto's worden afgedrukt  op papier van museumkwaliteit door een Hahnemühle Certified Fine Art-printer. Tevens vind je in de shop ook fijne interieurkussens en leuke outdoor tassen bedrukt met mijn natuurfoto's.

Je kunt mijn natuurfotografie ook volgen op Instagram via @nature_by_ingeborg

 

Bij interesse of vragen, kun je altijd contact opnemen via het Contact-formulier.
Dit geldt ook voor het maken van natuurfotografie in opdracht.

 

 

 

© 2021 - 2022 Ingeborg Steenhorst Beeldende Kunst & Fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel