TARIEVEN

 

Niet alleen de fotoshoot maar ook de styling en nabewerking zijn essentieel voor de kwaliteit en het karakter van mijn foto’s, hier zijn mijn tarieven dan ook op afgestemd. Welke foto's je koopt is helemaal aan jou. Het is mijn taak om prachtige foto's van jou/voor jou te maken en deze uit te werken in mijn kenmerkende stijl. De uiteindelijke foto's krijg je in hoge resolutie digitaal aangeleverd en zijn printbaar in grote formaten.

Contact mij voor commerciële fotografie, bandshoots, illustratieve fotografie voor album artwork en editorials en ik maak graag een passende offerte voor je.

 

Fine-art Portret Sessie

Een Fine-art portretsessie biedt je een uniek beleving en de fantastische ervaring om gefotografeerd te worden als een supermodel. Voorafgaand aan de fotoshoot nemen we samen tijdens een styling-consult door hoe jij gefotografeerd wilt worden en vertel ik je alles wat je moet weten en doen voor een perfecte shoot, inclusief wat je mee moet nemen en hoe je je moet voorbereiden. De fotosessie zelf duurt maximaal 2 uur inclusief kledingwisselingen en verschillende settings. Indien je ook graag uitgebreide make-up en hairstyling bijboekt dan duurt dit ongeveer 1 & 1/2 uur extra. Na afloop ontvang je van mij de beste foto's in lage resolutie zodat je zelf op je gemak kunt kiezen welke foto’s je uiteindelijk wilt aanschaffen. De foto's van jouw keuze geef ik vervolgens een nabewerking in mijn kenmerkende schilderachtige stijl. Je ontvangt de definitieve bestanden op hoge resolutie afdrukbaar tot groot formaat.

Fotoshoot incl. 5 nabewerkte foto's in digitaal hoge resolutie bestanden
€ 370,-

  • shoot in mijn atelierstudio of op locatie (excl. reiskosten)
  • extra fotografieuren zijn bij te boeken a €35 per halfuur
  • extra foto's zijn bij te bestellen a € 30,- per foto.
  • kosten voor uitgebreide visagie en haarstyling op aanvraag

 

Foto Prints

Een mooie portretfoto verdient absoluut een plek aan de muur! Ik lever je gegarandeerd prachtige fotoprints voor een losse prijs per afdruk. Om het unieke karakter van mijn foto's te behouden verkies ik zelf het afdrukken op Hanhemühle Fine-art papier. Dit papier heeft een fijne, matte en gladde oppervlaktestructuur en kenmerkt zich door een aangenaam zachte touch. Het Hanhemühle Fine-art papier wordt handgemaakt en is zuurvrij.

Losse foto afdruk op Fine-art papier van 100% katoen, 305 grams:
20×30 cm: € 15,-
30×40 cm: € 25,-
40×60 cm: € 35,-
Andere maten zijn ook mogelijk.


Heb jij jouw foto graag in een lijst of gaat je voorkeur toch uit naar een afdruk op een andere papiersoort, aluminium of onder acrylglas; neem dan contact op zodat ik je kan informeren over mogelijkheden en prijzen. 

 

Alle genoemde prijzen betreft niet-commercieel werk en zijn incl. BTW.

Bij reisafstanden van meer dan 20 kilometer vanaf 's-Hertogenbosch, hanteer ik een reiskostenvergoeding van € 0,50 / km.
 

Voor informatie over auteursrecht, gebruik van de foto’s, naamsvermelding en overige bepalingen verwijs ik je naar mijn algemene voorwaarden.

 

 

© 2021 - 2023 Ingeborg Steenhorst Beeldende Kunst & Fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel