Mensen in al hun eigenheid vind ik interessant. Dat zie je terug in mijn portretfotografie. Ik fotografeer op een natuurlijke en ontspannen manier. En ben altijd op zoek naar spontane momenten om op de mooiste manier te belichten. 

Zelfs de achtergrond kan iets over jou vertellen. Heb jij bijvoorbeeld affiniteit met een bijzonder gebouw? Dan delen we een liefde voor bouwkunst. Ik fotografeer je graag in jouw geliefde architectonische setting. Meer van de natuur? Als fervent wandelaar en natuurliefhebber ken ik vele Nederlandse natuurgebieden die zich misschien prachtig lenen als decor voor jouw portret. 

Band/artist shoots

Als band of (solo-)artiest op zoek naar krachtige promotionele fotografie? Ik heb ruime ervaring op zak. Neem contact met me op voor bandfoto’s en artist portraits met een uitstraling die rockt!

Fashion shoots

Altijd al eens op de foto willen gaan in bijzondere modecreaties? Of misschien heb je zelf een bijzonder accessoire waarmee je jezelf wil vereeuwigen? Informeer hier naar de mogelijkheden voor je eigen complete shoot als fashion model.

 

© 2021 - 2023 Ingeborg Steenhorst Beeldende Kunst & Fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel