Portretfotografie

Ben jij op zoek naar mooie portretfoto's met een unieke uitstraling waar je trots op kunt zijn? Dan ben je aan het goede adres!
Ik maak graag sfeervolle portretfoto´s waarbij niet alleen jij, maar ook de aankleding en omgeving een mooie rol spelen in de portretten. Ik fotografeer op een natuurlijke en ontspannen manier en ben altijd op zoek naar spontane momenten met het mooiste licht!  Als fervent wandelaar en natuurliefhebber ken ik vele Nederlandse natuurgebieden die zich werkelijk prachtig lenen als decor. Echter is foto's maken op een locatie met rustieke muren, interessante architectuur of mooi interieur natuurlijk ook mogelijk. Alles kan zolang we maar de beschikking hebben over mijn meest favoriete tool; sfeervol (dag)licht.

Het is ook mogelijk om de fotoshoot uit te breiden met  fashion styling en visagie. Als ook modeontwerper zijnde beschik ik over vele jaren ervaring in fashion styling. Wil je ook graag van een mooie make-up en haarstyling worden voorzien dan heb ik vele goede visagisten in mijn netwerk.

Ben je geïnteresseerd geraakt, of heb je nog vragen? Neem gerust contact met mij op.

per pagina
per pagina
© 2021 - 2022 Ingeborg Steenhorst Beeldende Kunst & Fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel