Individuals

Ben jij een ‘individual’ en op zoek naar sfeervolle portretfoto's met een unieke uitstraling waar je trots op kunt zijn? In mijn portretfoto´s spelen niet alleen jij, maar ook de aankleding en omgeving een glansrol. Tegelijkertijd doen de foto’s recht aan wie jij bent en waar jij voor staat. 

Heb jij bijvoorbeeld affiniteit met een bijzonder gebouw? Dan delen we een liefde voor bouwkunst. Ik fotografeer je graag in jouw geliefde architectonische setting. Meer van de natuur? Als fervent wandelaar en natuurliefhebber ken ik vele Nederlandse natuurgebieden die zich misschien prachtig lenen als decor voor jouw portret.

Zin om uit te pakken en je fantasie de vrije loop te laten? Boek dan eens een storytelling shoot met jou in de hoofdrol of een beauty/fashion shoot met jou centraal als fashion model. Alles kan!  Zolang we maar de beschikking hebben over mijn meest favoriete tool; sfeervol (dag)licht.

Ben je geïnteresseerd geraakt, of heb je nog vragen? Neem gerust contact met mij op.

© 2021 - 2023 Ingeborg Steenhorst Beeldende Kunst & Fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel