Portret - Fine Art

Ben jij op zoek naar mooie portretfoto's met een unieke uitstraling waar je trots op kunt zijn? Dan ben je aan het goede adres!
Ik maak graag sfeervolle fine art portretfoto´s waarbij niet alleen jij, maar ook de aankleding en omgeving een mooie rol spelen in de portretten. Als fervent wandelaar en natuurliefhebber ken ik vele Nederlandse natuurgebieden die zich werkelijk prachtig lenen als decor. Foto's maken op een locatie met rustieke muren, interessante architectuur of mooi interieur is natuurlijk ook mogelijk, zolang we maar de beschikking hebben over mijn meest favoriete tool; zacht daglicht. Ik fotografeer op een natuurlijke en ontspannen manier en ben altijd op zoek naar spontane momenten met het mooiste licht!

Het is tevens mogelijk om de fotoshoot uit te breiden met visagie en fashion styling. Ik beschik over vele jaren ervaring in fashion styling en ben bedreven in basic visagie. Wil je graag uitgebreide glamour make-up en haarstyling, dan heb ik vele goede visagisten in mijn netwerk.

Ben je geïnteresseerd geraakt, of heb je nog vragen? Neem gerust contact met mij op of bekijk mijn tarieven.
 

 

                

 

Naar Boven

       

 

 

© 2021 - 2022 Ingeborg Steenhorst Beeldende Kunst & Fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel