Top

FotoGrafische kunst


Als veelzijdig kunstenaar maakt Ingeborg Steenhorst gebruik van haar vaardigheden op het gebied van beeldende kunst, fotografie, grafisch ontwerp en kostuumontwerp om atmosferische beelden te creëren waarmee ze de kijker hoopt te inspireren, verrassen, beroeren of troost te bieden. Haar portfolio bevat thema's als; fine art, high fashion, portret, natuur/landschap, macro en reisfotografie.

Ze werkt vanuit haar atelier, dat ook als een fotostudio kan fungeren en neemt haar camera mee om op locatie te fotograferen. Voor het maken van haar vrije werk
organiseert ze haar eigen model shoots en brengt ze talloze uren door in de natuur en oude steden.

Naast haar autonoom werk voert Ingeborg op freelance basis, ook fotografische projecten uit voor individuen, bands, artiesten, bedrijven en organisaties.


Neem contact op indien u interesse heeft in fysieke prints, beeldlicenties of als u Ingeborg Steenhorst wilt boeken voor uw fotoproject.


Alle afbeeldingen © Ingeborg Steenhorst. Alle rechten voorbehouden, publicatie of reproductie, zelfs gedeeltelijk, is verboden zonder de uitdrukkelijke toestemming van de kunstenaar.BEKIJK MEER