Abstracte Fotografie

Abstracte patronen, vormen en texturen kunnen een lust voor het oog zijn. Nieuwsgierigheid wordt gewekt als je je af kunt vragen of wat je ziet hard of zacht is, glad of ruw, nat of droog. Kijken naar een herhalend patroon kan gevoelens van rust laten ontstaan en fantasie wordt geprikkeld wanneer een vorm niet direct herkenbaar is.  Ik vind het geweldig om deze zintuigelijke ervaringen visueel te vertalen door middel van fotografie. Het overtuigend vastleggen van abstracte onderwerpen vind ik een echte uitdaging omdat het een sterk beroep doet op creatief omgaan met techniek, compositie en lichtgebruik zowel tijdens het fotograferen als bij het nabewerken  Mijn onderwerpen zoek ik zowel buiten in de natuur als in een stedelijke omgeving.

Een steeds wisselende collectie van mijn meest interessante abstracte foto's is beschikbaar als Limited Edition Fine Art print (niet ingelijst, 1 cm witte rand) in diverse formaten afgedrukt  op papier van museumkwaliteit. Alle werken  worden individueel gesigneerd, genummerd en vergezeld van een echtheidscertificaat. Als een oplage van een specieke print eenmaal uitverkocht is zal deze daarna niet meer verkrijgbaar zijn. In de shop vindt je tevens luxe interieurkussens en outdoor tassen bedrukt met mijn abstracte foto's.

Bij interesse of vragen, kun je altijd contact met mij opnemen. Dit geldt ook voor het maken van fotografie in opdracht.

 

 

© 2021 - 2022 Ingeborg Steenhorst Beeldende Kunst & Fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel