The Keeper

 

Het verhaal:

'Waarom toch is al mijn pracht niet genoeg voor de mens?' vraagt Moeder Natuur zich met regelmaat af. Dat de mensheid zo argeloos en oneerbeidig met haar groene weelde omgaat stemt haar verdrietig. Ze weet dat de planten best zonder mensen kunnen ... maar de mensheid daarentegen kan niet zonder planten. Om het leven voor de mensen op aarde mogelijk te maken is een aanwezige diversiteit aan planten essentieel. Dit is het verhaal achter deze serie.

Locatie voor deze shoot is natuurgebied 'Casteleijnsplas' nabij Emmeloord, een van de meest mysterieuze wateren in de Noordoostpolder. Dit tot wel 18 meter diepe meer is een voormalige zandwinput, gegraven voor de aanleg van snelweg A6. Deze door kwelwater ontstane plas heeft door de natuurlijke filtering van het zand, het schoonste water van heel Flevoland. Het meer is zeer visrijk en in de steile oevers broeden graag ijsvogels. Bloemrijke graslanden, rietkragen en bosstroken van eiken, populieren en elzen omringen het meer en geven het een prachtig karakter. Kortom een uniek en heerlijk gebied voor een fotoshoot midden in de mooie Nederlandse natuur maar ook een gebied dat we moeten koesteren en verzorgen!


Model: Cindy Koopmans
Digitale fotografie, editing, make-up, styling en kostuumontwerp: Ingeborg Steenhorst
© 2021

 

 

© Ingeborg Steenhorst 2021.
Strikt geen gebruik of reproductie zonder schriftelijke toestemming

 

Geïnspireerd geraakt door deze Storytelling fotografie? Ik maak deze (series) ook in opdracht.
Laat me weten wat je voor ogen hebt en ik neem contact met je op.

 

 

© 2021 - 2024 Ingeborg Steenhorst Beeldende Kunst & Fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel