Bezorgen en Retouren

 

Verzending

  • Indien direct voorradig wordt je bestelling binnen 3 werkdagen na je bestelling verzonden.
  • Made-to-order bestellingen worden meteen de eerste werkdag na je bestelling in productie gebracht.
  • Binnen Nederland worden bestellingen vanaf € 75 gratis verzonden.
  • De bestellingen worden over het algemeen verzonden per Postnl.

Afhankelijk van het afdrukformaat worden ART Print afdrukken verzonden in een harde kartonnen envelop of posterkoker.

Hoeden en hoofdtooien worden geleverd in een hard kartonnen hoedendoos. Alle overige producten zoals mode accessoires, sieraden of kleding worden in een passende verpakking geleverd.

 

Retouren

Als je niet helemaal tevreden bent met je aankoop, kun je het product ruilen voor een ander product of je kunt je aankoop binnen 14 dagen na aankoop retourneren. Als een item onbeschadigd en ongedragen in originele staat retour komt, dan krijg je je geld binnen een paar dagen terug gestort. Items die afgeprijsd zijn, kunnen niet geretourneerd worden. Een tegoedbon of ruilen voor een ander item kan natuurlijk wel. Producten die speciaal voor jou gemaakt zijn kunnen ook niet geretourneerd worden.

 

De volgende items mogen niet geretourneerd of geruild worden

Wegens de aard van deze items kan ik, tenzij ze bij levering beschadigd of defect zijn, geen retouren accepteren van:

  • Made-to-order en gepersonaliseerde custom made bestellingen
  • Digitale downloads
  • Alle typen oorbellen, haaraccessoires en hoofdtooien (wegens gezondheids/hygiëneredenen)
  • Items in de aanbieding

 

Retourprocedure

Stuur voordat je de bestelling terugstuurt een mail naar info@ingeborgsteenhorst.com met in het onderwerp van de email een vermelding van het ordernummer. Geef in dit mailtje aan welke goederen je wilt retourneren en eventueel op welk rekeningnummer een bedrag teruggestort moet worden.

De kosten voor retourzendingen zijn voor rekening van de klant, tenzij Ingeborg Steenhorst Beeldende Kunst & Fotografie zelf de verkeerde producten verstuurd heeft of als goederen beschadigd bezorgd zijn. Een retourzending moet degelijk verpakt (liefst in orginele verpakking) en voldoende gefrankeerd zijn.

 

Herroepingsrecht

Binnen de EU hebben klanten het recht om online aankopen binnen 14 dagen na bestelling te annuleren. Als je je bestelling wilt annuleren is het belangrijk om
a; ons op de hoogte stellen via e-mail info@ingeborgsteenhorst.com en om terugbetaling van jouw aankoop te regelen en
b; het pakket NIET te accepteren wanneer het wordt de pakketbezorger aangeboden. Het pakket wordt dan automatisch naar mij geretourneerd.

 

 

 

© 2021 - 2024 Ingeborg Steenhorst Beeldende Kunst & Fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel