Fantasy portretten

 

Ik creëer graag conceptuele fantasy portretten waarbij de grens tussen realiteit en illusie vervaagt. Door mijn modellen te bodypainten en aan te kleden met handgemaakte authentieke kostuums en sieraden tegen een setting met artistieke wandkleden, decoratieve objecten en soms ook zelf gemaakte bloemsierkunst, creëer ik geënsceneerde tijdelijke werelden. Het maken van deze portretten is arbeidsintensief omdat de gebruikte rekwisieten echt zijn en vooraf zijn verzameld of zelf ontworpen en gemaakt. De bodypainting en visagie verzorg ik ook zelf zodat ik het beeld wat ik in gedachten heb nauwkeurig kan vormgeven. Na de fotoshoot voorzie ik in photoshop de mooiste beelden vervolgens van een schilderachtige nabewerking door in lagen foto's van structuren en kleureffecten toe te voegen. Dit geeft de beelden een bijzondere diepte en uitstraling.

Mijn fantasy portretten zijn o.a. verkrijgbaar als fine-art print, afgedrukt op papier van museumkwaliteit en als print afgedrukt op sierkussens en tassen. Bezoek mijn shop voor alle opties.

 


 

'Frost Queen'

Uit de serie 'Frost Queen' © 2023

 

Uit de  'Frost Queen' © 2023
 

Bekijk de serie

 'Butterfly Queen'

Uit de serie 'Butterfly Queen' © 2022

 

Uit de serie  'Butterfly Queen' © 2022

Bekijk de serie


 

'Passion & Warfare'

Uit de serie 'Passion & Warfare ' © 2023

 

Uit de serie 'Passion & Warfare '  © 2023

 

Bekijk de hele serie

 


 

Geïnspireerd geraakt door mijn fotografische kunst?
Ik maak deze portretseries ook in opdracht.
Laat me weten wat je voor ogen hebt en ik neem contact met je op.

© 2021 - 2024 Ingeborg Steenhorst Beeldende Kunst & Fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel