Fantasy Portretten

 

Ik creëer graag conceptuele fantasy portretten waarbij de grens tussen realiteit en illusie vervaagt. Door mijn modellen te bodypainten en aan te kleden met handgemaakte authentieke kostuums en accessoires, artistieke wandkleden, decoratieve objecten en soms ook zelf gemaakte bloemsierkunst, creëer ik geënsceneerde tijdelijke werelden. Het maken van de portretten is arbeidsintensief omdat de gebruikte rekwisieten echt zijn en vooraf zijn verzameld of zelf ontworpen en gemaakt. De bodypainting en visagie verzorg ik ook zelf zodat ik het beeld wat ik in gedachten heb nauwkeurig kan vormgeven. Na de fotoshoot voorzie ik in photoshop de mooiste beelden vervolgens van een schilderachtige nabewerking door in lagen foto's van structuren en kleureffecten toe te voegen. Dit geeft de beelden een bijzondere diepte en uitstraling.

De fantasy portretten zijn verkrijgbaar als fine-art print, afgedrukt op papier van museumkwaliteit. Ook vind je in mijn shop luxe interieurkussens en (outdoor)tassen, bedrukt met afbeeldingen uit deze collectie.

 

 

 

© 2021 - 2023 Ingeborg Steenhorst Beeldende Kunst & Fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel